A SLOW BUDAPESTRŐL

Szeretnénk megállítani az embereket egy pillanatra, hogy elgondolkozzanak azon, miért és hova rohannak, és hogy ez megéri-e nekik. 

A Slow Budapest az egyre gyorsuló világ kihívásaival foglalkozó kezdeményezésként jött létre 2012-ben. Az alapító, Krajcsó Nelli, a saját, túlhajszolt életére keresett megoldást, amikor találkozott egy, a nemzetközi slow mozgalomról szóló cikkel, ami hangosan üzente felé, hogy “Lassíts!”. Csapatával a kezdetektől arra keresi a választ, hogyan lehet a fogyasztói társadalomban, az információs túlterheltségben, és egy nagyvárosi környezetben egyensúlyt találni. 2012 óta a Slow Budapest olyan programok, kampányok és termékek megvalósításán dolgozik, amelyekkel a lassítást és önmagunk jobb megismerését támogathatja. Webshopunkban egyedi tervezésű termékeinken keresztül szeretnénk átadni a mindfulness és slow life szemléletet, online mindfulness meditációs oldalunkon, a slowtime.hu-n pedig megtanulhatsz meditálni velünk és elmélyedhetsz a stressztudatosság, az érzelmi intelligencia, az alvás vagy fókusz témájában.

SlowTime – Magyarország első online mindfulness meditációs platformja

Krajcsó Nelli TED előadása a lassításról és a Slow Budapest megalapításáról

Krajcsó Nelli előadása a lassításról a mindfulness szemléletről

Anti-határidőnapló – egy határidőnapló, ami segít a lassításban és önmagad jobb megismerésében

Az anti-határidőnaplót, ezt a Magyarországon egyedülálló, mindfulness alapú határidőnapló-koncepciót 2015 óta készítjük el  azzal a céllal, hogy ne csak a határidős, stresszes dolgokra jusson idő, hanem én-időre, a számunkra fontos dolgokra is. Több mint 25 000 példányban gyártottuk le és a világ számos országába küldtük ki, így inspirálva ezreket a lassításra.

Az anti-határidőnaplót szeretettel ajánljuk, ha stresszes környezetben kell helytállnod, fáraszt a napi robot, vagy ha vágysz arra, hogy többször átéld a hálát, a játékot és az örömöt. Ez az egyedi, színes határidőnapló-koncepció önreflexión keresztül segít közelebb kerülni önmagadhoz.

KÉRDÉSED VAN? ÍRJ NEKÜNK!

naptar@slowbudapest.com

Mielőtt elküldenéd a levelet, javasoljuk a Gyakori kérdések oldalunkat, ahol összeszedtük az összes  választ a leggyakoribb kérdéseitekre.