“Én a Férjemtől kaptam ajándékba a naptárkát, aminek azóta is nagyon örülök! 🙂 Folyamatosan használom, egyik célkitűzésem, hogy minden nap – még ha csak egy kis gondolatot is -, de írjak bele valamit, ami feldobta a napomat, élményszámba ment, vagy csak egyszerűen élveztem! Nagyon tetszenek a témakörök, hogy minden hónapnak van valami célja. Egyrészt ötletet lehet belőle meríteni az unalmas hétvégékre, másrészt ad egy keretet a naplónak. Ja, és a matricák – hát a matricák valami szuperek! J Egy szó mint száz, köszönet Nektek, hogy vagytok, és hogy ilyen szívvel-lélekkel adjátok bele magatokat minden egyes napló-lapba! Csak így tovább! Én az idei karácsonykor biztos ezt kérem majd a fa alá!”

“A legjobban azt szeretem benne, hogy látszik a kivitelezésén, az írásokon, mindenen, hogy szívből, szeretettel lett összeszerkesztve. Amíg mások a telefonjukat babrálják a metrón én írkálok a kis naptáramba. Szóval nálam nagyon bevált amit át szerettetek volna adni, már jó úton haladok az 5. csiga felé, hogy teljesen lelassuljak. És nem, ne gondolja senki, hogy bambán és üresen nézek ki a fejemből, hanem sikerül megállnom, sikerül jelen lennem, sikerül jobban figyelnem. Úgyhogy köszi hogy megalkottátok az anti naptárat is meg az egész mozgalmat, azt hiszem ránk fért már ez, itt Pesten mindenképp.”

“Rendszeresen vezetem a naplómat, hordom mindenhova. Szemléletnek nagyon jó, igyekszem a munkát másodlagosnak tekinteni, meló után programokat szervezni, vagy csak fejben frissülni. Ennek is köszönhető, hogy januárban meghoztam pár fontos döntést, aminek a jövőre és a slow-életmód kiszélesítésére is kihatása lesz.”

A naplók nagy sikert arattak, tetszettek a megajándékozottaknak, még egyszer köszönjük.

Céges karácsonyi ajándékként leptük meg a MagNet Bank összes kollégáját az Anti-határidőnaplóval!

Közösségi bankként szívügyünk, hogy termékeinkkel, szolgáltatásainkkal különböző társadalmi csoportokat segítsünk, így minden évben tudatosan keressük azt a karácsonyi ajándékot  is kollégáink számára, mely megvásárlásával a MagNet filozófiájához hasonlóan működő szervezetet támogathatunk.

A Slow Budapest által képviselt értékekkel, és a Slow mozgalommal mélyen egyetértünk, ezért örömmel döntöttünk e kedves ajándék mellett. A kollégák meleg fogadtatásban részesítették az anti-határidőnaplókat, azóta is rendszeresen használják őket.

„A cégünk „ajándék felelőseként” már jó ideje gondolkodtam mi lehetne a tökéletes ügyfélajándék, amikor is egyik reggel az internetet böngészve rábukkantam az anti-határidőnaplóra. Marketing ügynökség lévén, az év végi hajtás csúcspontján, teljesen egyértelmű volt, hogy ez lehet a legütősebb ajándék. Hálásak vagyunk a gyorsaságért és rugalmasságért Nelliéknek, hogy alig néhány munkanap leforgása alatt, majdnem 300 db-ot leszállítottak nekünk. Számos köszönő és ujjongó levél érkezett vissza hozzánk, amikor megkapták az ügyfeleink az ajándékot, így azt gondoljuk tényleg telitalálat volt.“

„Kezdetektől nyomon követem a munkátokat és örülök, hogy idén picit együtt is dolgozhattunk. Nagyon tetszik a slow gondolat, amelyet én is tudatosan próbálok alkalmazni a magánéletemben évek óta. Tavaly a karácsonyi ajándékcsomagunk kiemelt ajándékának a Slow Budapest 2016-os Anti-határidőnaplóját választottuk, mely a nyomtatás-szolgáltatás üzletágunk “Nyugalom bérelhető!” üzenetéhez kiválóan illeszkedik. Üzenetünkkel azt szeretnénk kifejezni, hogy szakértelmünkkel és törődésünkkel lehetővé tesszük partnereinknek, hogy arra fordítsák figyelmüket, ami igazán fontos. A 2016-os anti-határidőnaplóval megtervezhetik, feljegyezhetik azokat a régóta vágyott foglalatosságokat, mellyel nyugodt pillanatait töltik majd a következő évben. Köszönjük nektek, hogy partnerek voltatok elképzelésünkhöz, sok szép, tartalmas és lassú percet kívánunk csapatotoknak és követőiteknek a következő évre!“

“Először is szeretném megköszönni a naplót. Sokat segít, hogy befelé forduljak, jobabn odafigyeljek a számomra fontos dolgokra és könnyebben el tudjak engedni dolgokat. :)”

“Szeretnék visszajelezni,hogy mennyire szuper a naptár amit osszeallitottatok. Igazán segít a mindennapokban és mellette nagyon kedves illusztaciokkal teli :)”

További sok sikert a munkában!
Üdvözlettel