Gyakori kérdések

Az anti-határidőnapló A/5-ös és A/6-os méretben kapható.

A/6-os méret: 115 x 146 mm

A/5-ös méret: 158×210 mm

Az anti-határidőnapló 208 oldalas, keménykötésű, szivacsos, de pihe-puha tapintású, a borító karcmentes fóliázott. Található rajta egy összefogó gumi, egy tolltartó gumi, hátul zseb van benne. Az A/5-ös anti-határidőnapló 465 grammos, az A/6-os anti-határidőnapló 240 gramm súlyú.

Egyféle anti-határidőnaplót árulunk, magyar nyelven A/6-os és A/5-ös méretben. Az összes anti-határidőnapló belseje ugyanolyan.

Az anti-határidőnapló egyféle borítóval kapható, amely itt (is) látható.

A belső design-t az egyes termékek oldalán tudod megtekinteni, a “Lapozz bele” részben: A6, A5.

Az A/5-ös anti-határidőnapló fogyasztói ára 6950 Ft.

Az A/6-os anti-határidőnapló fogyasztói ára 5650 Ft.

Az árak tartalmazzák a 27%-os általános forgalmi adót, de nem tartalmazzák a házhozszállítás díját.

Termékeinket a jelen, antihataridonaplo.hu oldalon tudod megrendelni.

Rakd a terméket a kosárba, és add meg a mennyiséget. A rendelésed végösszegét ezután kiszámolja a rendszer. Ezután a személyes/céges adataid megadása szükséges. A rendelésedet a “Megrendelés elküldése” gombra kattintva tudod véglegesíteni és elküldeni nekünk.

A rendelésed csak abban az esetben érvényes,:

 • ha az antihataridonaplo.hu felületen azt leadtad
 • ha megkaptad a visszaigazoló e-mailt a rendelésedről

Fontos! Előfordul, hogy a visszaigazoló levelek a Spam / Levélszemét / Promóció mappába érkeznek. Javasoljuk, hogy ezeket a mappákat is ellenőrizd le, miután leadtad a rendelésedet. Ha így alakult, húzd át a levelet a Beérkező levelek közé, így mindig meg fogod kapni az e-mailjeinket, ami fontos ahhoz, hogy értesülj arról, hol jár a megrendelt termék, mikor érkezik meg hozzád.

Ha nem érkezett meg a rendelést visszaigazoló e-mail tőlünk, javasoljuk, hogy először nézd meg a Spam/levélszemét vagy Promóciós e-mailek mappát. Ha ezeken a helyeken sem találod, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot a naptar@slowbudapest.com e-mail címen.

Ha a Spam / Promóciós mappában találtál rá a levelünkre, húzd át a levelet a Beérkező levelek közé, így mindig meg fogod kapni az e-mailjeinket, így értesülni fogsz arról, hol jár a megrendelt termék, mikor érkezik meg hozzád.

Futárral történő házhoz szállítás esetén átutalásos, PayPalos, bankkártyás és készpénzes utánvétes fizetésre is van lehetőség. A bankkártyás és PayPalos fizetés a rendelés leadásakor történik, az utánvétes készpénzes fizetés a megrendelt termék(ek) átvételekor.

Banki átutalás: Megrendeléskor egy e-mailes visszaigazolást küldünk, melyen megtalálod az előreutaláshoz szükséges adatokat. Sikeres utalás esetén egy újabb e-mailes visszaigazolást kapsz. A termékek átvétele, illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges, melyről szintén e-mailben tájékoztatunk.

Bankkártyás fizetés a Borgun rendszerén keresztül: Bankkártyás fizetés választása esetén a felhasználói felületen található ‘Pénztárból’ átirányításra kerülsz a Borgun biztonságos fizetési weboldalára, amelyen keresztül ténylegesen megtörténik a vételár kiegyenlítése. A bankkártyádnak adatait a Slow Products Kft. semmilyen módon nem rögzíti, azok nem is jutnak tudomására. Sikeres fizetéskor a pénzintézeti weboldal visszairányít a felhasználói felületre. Az esetlegesen sikertelen teljesítés alkalmával ugyanez történik, és  ismételten megkísérelheted a bankkártyád használatát vagy egyéb kiegyenlítési módot választhatsz.

Csak az alábbi bankkártyákat tudjuk elfogadni:

 • MasterCard;
 • Maestro;
 • Visa;
 • Visa Electron.

PayPalon keresztül történő fizetés: PayPalos fizetés választása esetén a felhasználói felületen található ‘Pénztárból’ átirányításra kerülsz a PayPal weboldalára, amelyen keresztül ténylegesen megtörténik a vételár kiegyenlítése. A bankkártyád adatait a Slow Products Kft. semmilyen módon nem rögzíti, azok nem is jutnak tudomására. Sikeres fizetéskor a PayPal rendszere visszairányít a felhasználói felületre. Az esetlegesen sikertelen teljesítés alkalmával ugyanez történik, és  ismételten megkísérelheted a PayPal fiókod használatát vagy egyéb kiegyenlítési módot választhatsz.

Utánvétes vásárlás esetén arra vállalsz kötelezettséget, hogy a teljes vételárat a termék (a termékek) kiszállításával egy időben, annak (azok) átvételekor fizeted meg a futárnak készpénzben, előre pontosan kiszámított és a termékrendelés folyamán közölt összegben.

Személyes átvételre nincs lehetőség.

A 2022-es anti-határidőnapló elfogyott, a boltokban már nem kapható.

A házhozszállításhoz a GLS csomagküldő szolgáltatását vesszük igénybe.

Rendelésed leadása után a megadott kézbesítési adatok módosítása nem lehetséges, amennyiben téves szállítási adatot adtál meg, úgy a visszaküldéssel és sikertelen vagy ismételt kézbesítéssel felmerült többletköltségek (házhozszállítási díj és kezelési díj) Téged, a Vásárlót terhelik. Két külön leadott megrendelés utólagos együttes kezelésére nincs lehetőség.

(a) A GLS szállítás menete banki átutalás esetén:

 1. Kérjük, utald át a rendelés összegét 5 munkanapon belül.
 2. Az átutalásodat legfeljebb 2 munkanapon belül feldolgozzuk.
 3. Sikeres fizetés esetén egy e-mailt küldünk a rendelés visszaigazolásáról, és egy másik levelet a vásárlásról kiállított e-számlával.
 4. Ezek után elkezdjük előkészíteni a csomagodat a szállításra.
 5. 3-5 munkanap alatt megérkezik hozzád a csomag. Szállítás csak hétköznaponként, napközben történik. Kérjük, olyan címet adj meg nekünk a rendelésnél, ahol át tudod venni a csomagot ebben az időszakban.

(b) A GLS szállítás menete bankkártyás és PayPalos fizetés esetén:

 1. Kérjük, rendelésed elküldése után, bankkártyád vagy PayPal fiókod segítségével fizesd ki a rendelésedet.
 2. Sikeres fizetés esetén e-mailt küldünk a vásárlás visszaigazolásáról, és egy másik levelet a vásárlásról kiállított e-számlával.
 3. Ezek után elkezdjük előkészíteni a csomagodat a szállításra.
 4. 3-5 munkanap alatt megérkezik hozzád a csomag. Szállítás csak hétköznaponként, napközben történik. Kérjük, olyan címet adj meg nekünk a rendelésnél, ahol át tudod venni a csomagot ebben az időszakban.

(c) A GLS szállítás menete utánvétes, készpénzes fizetés esetén:

 1. Kérjük, add le a rendelésedet az antihataridonaplo.hu felületen, és válaszd az utánvétes készpénzes fizetési módot.
 2. Sikeres rendelés esetén egy e-mailt küldünk a rendelés visszaigazolásáról.
 3. Ezek után elkezdjük előkészíteni a csomagodat a szállításra.
 4. 3-5 munkanap alatt megérkezik Hozzád a csomag. Szállítás csak hétköznaponként, napközben történik. Kérjük, olyan címet adj meg nekünk a rendelésnél, ahol át tudod venni a csomagot ebben az időszakban.
 5. Kérjük, készülj a készpénzes fizetésre, amit a megrendelt termék(ek) átvételekor tudsz megtenni a GLS futárnál.

Amennyiben első alkalommal nem veszed át a csomagot a GLS futártól a megadott címen, a futár értesítőt hagy, aminek segítésével kapcsolatba tudsz vele lépni, hogy megbeszéljetek egy következő kézbesítési időpontot. A futár három alkalommal kísérli meg a kézbesítést. Ha a harmadik időpontban sem tudod átvenni a csomagot, a GLS visszajuttatja hozzánk azt. A csomag visszaérkezése után van lehetőséged felvenni velünk a kapcsolatot és újrakézbesítést kérni a felmerülő többletköltségek (házhozszállítási díj és kezelési díj) kifizetése mellett.

Fontos: a GLS futár számát elküldi neked a GLS kézbesítés előtt e-mailen, így közvetlenül vele tudsz egyeztetni arról, ha valamiért mégsem lenne megfelelő a felajánlott kézbesítési idő.

További részletek: Általános Szerződési és Vásárlási Feltételekben

Ha Magyarországon kívülre rendelsz anti-határidőnaplót, a Számlázási és szállítási adatoknál válaszd ki a célországot, és rendszerünk automatikusan kiszámolja a vonatkozó házhozszállítási költséget. Fontos, hogy a szállítási adatokat magyar helyett a célország nyelvén add meg, különben a szállító partnerünk nem tudja elindítani a kézbesítést. Amennyiben nem találod az országot a listában, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a naptar@slowbudapest.com e-mail címen.

A slow kuponfüzetet kinyomtatott formában mellékeljük mindenegyes magyar nyelvű anti-határidőnaplóhoz. Ha a kézhezvételkor nem találod a naplódban, kérjük, hogy lépj velünk kapcsolatba a naptar@slowbudapest.com e-mail címen.

A receptfüzetet pdf-es formátumban küldjük a sikeres vásárlást visszaigazoló e-mailünkben. Ha utánvétes fizetést választottál, akkor az utánvétes fizetésed feldolgozása után fogjuk küldeni a pdf-et. Ez pár napig eltarthat.

Viszonteladóinknál az őszi-téli szezonban kapható az anti-határidőnapló, a többi termék nem. A készletről az adott boltnál tudsz érdeklődni.

A 2022-es anti-határidőnaplót októberben csak előrendelni lehet, azaz a szállítás csak később, legkorábban november 2-án történik.

Utolsó csomagfeladási napok karácsony előtti kézbesítéssel:

 • Belföld: december 21., éjfél (kézbesítés: december 23.)
 • Nemzetközi: december 15. (kézbesítés: december 23-ig.)

Kérdésed van? Írj nekünk, és mi segítünk!