Gyakori kérdések

Ha azt szeretnéd, hogy karácsonyra megérkezzen a rendelés, eddig tudod leadni:

 • Belföld: december 19., hétfő (kézbesítés: december 22.)
 • Nemzetközi: december 14., csütörtök (kézbesítés: december 22-ig.)

Az anti-határidőnapló A/5-ös és A/6-os méretben kapható.

A/6-os méret: 115 x 146 mm

A/5-ös méret: 158×210 mm

Az anti-határidőnapló 208 oldalas, keménykötésű, szivacsos, de pihe-puha tapintású, a borító karcmentes fóliázott. Található rajta egy összefogó gumi, egy tolltartó gumi, hátul zseb van benne. Az A/5-ös anti-határidőnapló 465 grammos, az A/6-os anti-határidőnapló 240 gramm súlyú.

Egyféle anti-határidőnaplót árulunk, magyar nyelven A/6-os és A/5-ös méretben. Az összes anti-határidőnapló belseje ugyanolyan.

Az anti-határidőnapló egyféle borítóval kapható, amely itt (is) látható.

A belső design-t az egyes termékek oldalán tudod megtekinteni, a „Lapozz bele” részben: A6, A5.

Az A/5-ös anti-határidőnapló fogyasztói ára 7200 Ft.

Az A/6-os anti-határidőnapló fogyasztói ára 5900 Ft.

Az árak tartalmazzák a 27%-os általános forgalmi adót, de nem tartalmazzák a házhozszállítás díját.

Termékeinket a jelen, antihataridonaplo.hu oldalon tudod megrendelni.

Rakd a terméket a kosárba, és add meg a mennyiséget. A rendelésed végösszegét ezután kiszámolja a rendszer. Ezután a személyes/céges adataid megadása szükséges. A rendelésedet a “Megrendelés elküldése” gombra kattintva tudod véglegesíteni és elküldeni nekünk.

A rendelésed csak abban az esetben érvényes,:

 • ha az antihataridonaplo.hu felületen azt leadtad
 • ha megkaptad a visszaigazoló e-mailt a rendelésedről

Fontos! Előfordul, hogy a visszaigazoló levelek a Spam / Levélszemét / Promóció mappába érkeznek. Javasoljuk, hogy ezeket a mappákat is ellenőrizd le, miután leadtad a rendelésedet. Ha így alakult, húzd át a levelet a Beérkező levelek közé, így mindig meg fogod kapni az e-mailjeinket, ami fontos ahhoz, hogy értesülj arról, hol jár a megrendelt termék, mikor érkezik meg hozzád.

Ha nem érkezett meg a rendelést visszaigazoló e-mail tőlünk, javasoljuk, hogy először nézd meg a Spam/levélszemét vagy Promóciós e-mailek mappát. Ha ezeken a helyeken sem találod, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot a naptar@slowbudapest.com e-mail címen.

Ha a Spam / Promóciós mappában találtál rá a levelünkre, húzd át a levelet a Beérkező levelek közé, így mindig meg fogod kapni az e-mailjeinket, így értesülni fogsz arról, hol jár a megrendelt termék, mikor érkezik meg hozzád.

MPL futárral történő házhozszállítás vagy Foxpostos csomagpontos kézbesítés esetén bankkártyás és utánvétes fizetésre (készpénzes vagy bankkártyás) is van lehetőség. A bankkártyás fizetés a rendelés leadásakor történik, az utánvétes fizetés a megrendelt termék(ek) átvételekor.

Bankkártyás fizetés a Borgun rendszerén keresztül: Bankkártyás fizetés választása esetén a felhasználói felületen található ‘Pénztárból’ átirányításra kerülsz a Borgun biztonságos fizetési weboldalára, amelyen keresztül ténylegesen megtörténik a vételár kiegyenlítése. A bankkártyádnak adatait a Slow Products Kft. semmilyen módon nem rögzíti, azok nem is jutnak tudomására. Sikeres fizetéskor a pénzintézeti weboldal visszairányít a felhasználói felületre. Az esetlegesen sikertelen teljesítés alkalmával ugyanez történik, és  ismételten megkísérelheted a bankkártyád használatát vagy egyéb kiegyenlítési módot választhatsz.

Csak az alábbi bankkártyákat tudjuk elfogadni:

 • MasterCard;
 • Maestro;
 • Visa;
 • Visa Electron.

Utánvétes vásárlás esetén arra vállalsz kötelezettséget, hogy a teljes vételárat a termék (a termékek) kiszállításával egy időben, annak (azok) átvételekor fizeted meg a futárnak készpénzben vagy bankkártyával, előre pontosan kiszámított és a termékrendelés folyamán közölt összegben.

Személyes átvételre nincs lehetőség.

A boltlistát itt találod.

A házhozszállításhoz az MPL és a Foxpost csomagküldő szolgáltatását vesszük igénybe.

Rendelésed leadása után a megadott kézbesítési adatok módosítása nem lehetséges, amennyiben téves szállítási adatot adtál meg, úgy a visszaküldéssel és sikertelen vagy ismételt kézbesítéssel felmerült többletköltségek (házhozszállítási díj és kezelési díj) Téged, a Vásárlót terhelik. Két külön leadott megrendelés utólagos együttes kezelésére nincs lehetőség.

(a) A házhozszállítás menete bankkártyás fizetés esetén:

 1. Kérjük, rendelésed elküldése után, bankkártyád segítségével fizesd ki a rendelésedet.
 2. Sikeres fizetés esetén e-mailt küldünk a vásárlás visszaigazolásáról, és egy másik levelet a vásárlásról kiállított e-számlával.
 3. Ezek után elkezdjük előkészíteni a csomagodat a szállításra.
 4. 2 munkanap alatt megérkezik hozzád a csomag. Szállítás csak hétköznaponként, napközben történik. Kérjük, az MPL-es szállítás kiválasztásánál olyan címet adj meg a rendelésnél, ahol át tudod venni a csomagot ebben az időszakban.

(b) A házhozszállítás menete utánvétesfizetés esetén:

 1. Kérjük, add le a rendelésedet az antihataridonaplo.hu felületen, és válaszd az utánvétes fizetési módot.
 2. Sikeres rendelés esetén egy e-mailt küldünk a rendelés visszaigazolásáról.
 3. Ezek után elkezdjük előkészíteni a csomagodat a szállításra.
 4. 2 munkanap alatt megérkezik Hozzád a csomag. Szállítás csak hétköznaponként, napközben történik. Kérjük, az MPL-es szállítás kiválasztásánál olyan címet adj meg nekünk a rendelésnél, ahol át tudod venni a csomagot ebben az időszakban.
 5. Kérjük, készülj a készpénzes vagy bankkártyás fizetésre, amit a megrendelt termék(ek) átvételekor tudsz megtenni az MPL futárnál vagy a Foxpost automatáknál.

Amennyiben első alkalommal nem veszed át a csomagot az MPL futártól a megadott címen, a futár értesítőt hagy, aminek segítésével kapcsolatba tudsz vele lépni, hogy megbeszéljetek egy következő kézbesítési időpontot. A futár három alkalommal kísérli meg a kézbesítést. Ha a harmadik időpontban sem tudod átvenni a csomagot, az MPL visszajuttatja hozzánk azt. A csomag visszaérkezése után van lehetőséged felvenni velünk a kapcsolatot és újrakézbesítést kérni a felmerülő többletköltségek (házhozszállítási díj és kezelési díj) kifizetése mellett.

Fontos: az MPL futár számát elküldi neked az MPL a kézbesítés előtt e-mailen, így közvetlenül vele tudsz egyeztetni arról, ha valamiért mégsem lenne megfelelő a felajánlott kézbesítési idő.

További részletek: Általános Szerződési és Vásárlási Feltételekben

Ha Magyarországon kívülre rendelsz anti-határidőnaplót, a Számlázási és szállítási adatoknál válaszd ki a célországot, és rendszerünk automatikusan kiszámolja a vonatkozó házhozszállítási költséget. Fontos, hogy a szállítási adatokat magyar helyett a célország nyelvén add meg, különben a szállító partnerünk nem tudja elindítani a kézbesítést. Amennyiben nem találod az országot a listában, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a naptar@slowbudapest.com e-mail címen.

A slow kuponfüzetet kinyomtatott formában mellékeljük mindenegyes magyar nyelvű anti-határidőnaplóhoz. Ha a kézhezvételkor nem találod a naplódban, kérjük, hogy lépj velünk kapcsolatba a naptar@slowbudapest.com e-mail címen.

A receptfüzetet pdf-es formátumban küldjük a sikeres vásárlást visszaigazoló e-mailünkben. Ha utánvétes fizetést választottál, akkor az utánvétes fizetésed feldolgozása után fogjuk küldeni a pdf-et. Ez pár napig eltarthat.

Viszonteladóinknál az őszi-téli szezonban kapható az anti-határidőnapló, a többi termék nem. A készletről az adott boltnál tudsz érdeklődni.

A 2023-as anti-határidőnaplót októberben csak előrendelni lehet, azaz a szállítás csak később, legkorábban november 3-án történik.

Kérdésed van? Írj nekünk, és mi segítünk!